Over ons

Sinds 1982

Wij zijn gevestigd in Veldhoven vanaf 1982, opgericht door Jan van Limpt. Na een loopbaan bij een Peugeot-dealer was het logisch de kernactiviteit te zoeken in het merk Peugeot. Na enkele jaren is hij overgegaan naar het merk Toyota met een sub-dealerschap tot 1998. Omdat het sub-dealerschap een te dure kostenpost was is dat in 1998 opgeheven, dit bleek een goede zet en met goede contacten in de Toyota-dealerwereld konden wij ons met recht een op TOYOTA gespecialiseerd bedrijf noemen vandaar dat wij ons hebben betiteld als Toyota Centrum Veldhoven.

Op 1 januari 2010 is de werkplaats overgenomen door de zoon, Marco van Limpt met als doel op termijn ook de verkoopactiviteiten over te nemen. Marco heeft de voorgaande 12 jaren ruim voldoende scholing en werkervaring opgedaan in het bedrijf van pa om het bedrijf een gedegen toekomst te bieden.

Toyota & Ford specialist.

Autobedrijf van Limpt is uw Ford & Toyota specialist in Veldhoven. Voor deze automerken hebben wij alle middelen in huis om onszelf specialist te kunnen noemen. Wij werken bij Toyota & Ford auto’s zoveel mogelijk met originele fabrieksonderdelen. Ons personeel is op het gebied van Toyota & Ford van alle details op de hoogte.

Universeel autobedrijf.

Naast Ford en Toyota kunt u natuurlijk met iedere andere auto bij van Limpt terecht. Wij zijn een universeel autobedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Heeft u problemen met uw auto? Of bent u gewoon op zoek naar een plek voor onderhoud en APK? Dan bent u bij van Limpt Veldhoven aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om u weer op weg te helpen, en veilig op de weg te houden.

Meer weten, of heeft u vragen?
Voor al uw vragen kunt u met een gerust hart contact met ons opnemen.
Wij staan u graag te woord en voorzien u van professioneel advies op maat.

Neem een kijkje in onze garage.