Ruitservice – Autobedrijf van Limpt Veldhoven

Ruitservice

Goed zicht is erg belangrijk wanneer u veilig onderweg wil zijn met uw voertuig. Het is daarom van belang om de conditie van voornamelijk uw voorruit goed in de gaten te houden. Kleine beschadigingen in uw voorruit kunnen zich snel ontwikkelen tot grotere ruitschade waardoor uw zicht belemmert wordt. Daarom is het belangrijk om snel in te grijpen, zowel bij kleine als bij grotere beschadigingen van de ruit.

Autobedrijf van Limpt in Veldhoven helpt u bij ruitschade. Niemand zit op een gescheurde ruit te wachten, dus kom ook bij kleine beschadigingen bij ons langs om professioneel advies te krijgen over wat te doen. Van Limpt biedt een snelle service als het gaat om ruitschade, onze ruitservice is in leven geroepen om klanten zo snel mogelijk weer veilig de weg op te krijgen.

Ruitservice

Reparatie kleine ruitschade

Afhankelijk van uw verzekering wordt het herstel van een kleine ruitschade in veel gevallen door uw verzekeraar vergoed. Wanneer u een kleine ruitschade heeft is het belangrijk dat u niet te lang wacht met de reparatie. Een sterretje kan bij grote temperatuurverschillen mogelijk heel uw ruit vernielen, en dat is iets wat we altijd willen voorkomen. Een sterretje of putje in uw ruit kunnen wij met onze ruitservice snel voor u repareren. Zo voorkomt u grotere problemen in de toekomst.

Denkt u dat er reparatie aan uw ruit nodig is? Of wilt u uw ruit door ons laten checken op conditie?
Neem dan eens contact met ons op, wij voorzien u graag van professioneel en passend advies.

Ruit vervangen

Wanneer er een ruit van uw voertuig sneuvelt is een snelle service meer dan gewenst. Een kapotte ruit is altijd een erg vervelend probleem, dat weten we bij van Limpt als geen ander. Wanneer u een glasverzekering voor uw auto heeft, dan wordt het vervangen van een ruit door uw verzekeraar vergoed. Twijfel niet en neem voor een snelle service en professioneel advies contact met ons op. Wij helpen u snel weer op weg.