Onderhoud, reparatie en beurten – van Limpt

Onderhoud en reparatie

Autobedrijf van Limpt is er voor al het onderhoud en reparaties aan uw auto.
Wij zijn gespecialiseerd in Toyota en Ford. Uiteraard kunt met ieder merk auto bij ons terecht voor onderhoud en reparatie of een grote beurt en een kleine beurt. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om uw auto weer in tiptop conditie te krijgen of de goede conditie van uw auto te behouden.

Onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw auto is belangrijk voor zowel de conditie van uw auto als uw eigen veiligheid. Los van de APK is het verstandig uw auto elk jaar (vaak samen met de APK) een onderhoudsbeurt te geven. Dit zorgt er voor dat u met een gerust hart de weg op kunt blijven gaan.

Kleine beurt

Wij raden aan uw auto 1 x per jaar of elke 15.000 kilometer een kleine beurt te geven. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u vinden wat de fabrikant voor uw specifieke auto aanraadt als het gaat om de interval tussen beurten. Ook verschilt het per auto wat er tijdens de kleine beurt vervangen of onderhouden moet worden. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen.

De ervaren monteurs bij autobedrijf van Limpt kunnen u passend advies geven over wanneer het slim is om uw auto te laten komen voor een kleine beurt.
Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op circa 20 punten gecontroleerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de lampen, bandenspanning en ruitenwissers.

onderhoud

Grote beurt

Tijdens een grote beurt wordt uw auto van top top teen nagekeken. Bij autobedrijf van Limpt kunnen wij u aan de hand van uw rijgedrag advies geven over wanneer het slim is een grote beurt aan uw auto uit te laten voeren. Wij controleren uw auto bij een grote beurt op ruim 80 cruciale punten.

Zaken zoals motorolie en het oliefilter worden vervangen bij een grote beurt. Alle andere vloeistoffen worden gecontroleerd en waar nodig vervangen of bijgevuld. Er wordt gekeken of er aanvullend onderhoud nodig is conform de richtlijnen van de fabrikant. Denk hierbij aan zaken als het vervangen van de distributieriem, bougies, filters en riemen.

Reparatie

Wat we met de onderhoudsbeurten proberen te voorkomen is dat u onverwachts een defect aan uw auto krijgt. Helaas kan dit ondanks regelmatig goed onderhoud tóch gebeuren. Wanneer u een probleem heeft met uw auto kunt u rekenen op autobedrijf van Limpt. Wij stellen een snelle diagnose en proberen het euvel zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk op te lossen.

Van Limpt staat voor een snelle en doeltreffende service, bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en we zullen altijd met u overleggen voordat we beginnen aan kostbare reparaties.

Meer weten?
Of meteen een afspraak maken?

Neem gerust eens contact met ons op.
De koffie staat altijd klaar en wij geven u graag vakkundig advies.