APK – Autobedrijf van Limpt Veldhoven

APK

De Algemene Periodieke Keuring is een Europese verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Deze regel zegt ons dat een personenauto, bedrijfsauto of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 Kg, jaarlijks of om de twee jaar gekeurd moet worden. Afhankelijk van het soort voertuig, de datum van eerste toelating én het soort brandstof moet er vanaf het derde of vierde levensjaar gekeurd worden.

Zware bedrijfsauto’s, aanhangwagens en sommige speciale voertuigen moeten elk jaar worden gekeurd vanaf het moment dat ze nieuw op de weg worden toegelaten.

De APK is een momentopname, en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar probleemloos en veilig blijft rijden. Het kan dus zo zijn dat er in de loop van het jaar tóch onderhoud of reparatie aan uw voertuig nodig is. Regelmatige controle en goed onderhoud blijven daarom van belang.

APK

Vergeet uw APK niet!

Laat Autobedrijf van Limpt Veldhoven u tijdig per e-mail informeren over uw APK. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete voor een te late keuring. Klik op de onderstaande knop en voer uw kenteken in. U kunt nu nagaan wanneer uw voertuig APK gekeurd moet worden, en u ontvangt een e-mail als herinnering.

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren.

Maak gebruik van ons lage APK-tarief

Voor personenauto’s en lichte bestelwagen met benzinemotor, en diesel v.a. 2006, hanteren wij nu het zeer lage tarief van €29,95.
Als de dieselauto van 2005 of ouder is komt er nog een roetmeting bij van €20,-.
Deze prijzen zijn incl. 21% BTW.

Autobedrijf van Limpt Veldhoven is een RDW-erkend bedrijf, dit wil zeggen dat u bij ons verzekerd bent van een gedegen keuring én passend vakkundig advies.

Heeft u vragen?
Of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust eens contact met ons op.