Accuservice – Autobedrijf van Limpt Veldhoven

Accuservice Veldhoven

Een kapotte accu is de meest voorkomende oorzaak van pech onderweg. Het is daarom belangrijk om de conditie van uw accu regelmatig te laten checken. Autobedrijf van Limpt in Veldhoven biedt een volledige accuservice voor uw auto. Wij controleren uw accu en geven advies over eventueel vervangen. Zo weet u zeker dat uw accu nog voldoende kracht heeft en verkleint u de kans dat uw accu het begeeft, en dat is fijn, want een kapotte accu is erg vervelend.

Wanneer uw accu laten checken?

Wij raden aan om uw accu ieder jaar vóór de winterperiode te laten checken. In de winter gaan de buitentemperaturen omlaag. Een accu die bij hogere buitentemperaturen nog prima functioneert kan bij lage temperaturen zomaar zijn kracht verliezen en niet voldoende meer functioneren. De lage buitentemperaturen hebben een negatief effect op de laadtoestand van de accu, een accu die al zwak is zal in de winter dus snel zijn kracht verliezen.

Ook wanneer u zelf merkt dat uw auto moeilijker start is het slim om eens bij ons langs te komen voor de accuservice. Een accu van goede kwaliteit moet bij normaal gebruik ongeveer 6 jaar mee kunnen. Echter wanneer u bijvoorbeeld alleen maar korte stukjes met uw voertuig rijdt, kan dit de levensduur van de accu drastisch verminderen.

Twijfelt u over de gezondheid van uw accu? Kom langs voor onze accuservice in Veldhoven.

Accuservice

Van Limpt Veldhoven beveelt accu’s van Bosch aan.

Onze ervaring leert dat een accu van Bosch zeer betrouwbaar is en zijn vermogen voor een lange tijd blijft leveren.

Enkele voordelen van een Bosch accu

  • 100 % onderhoudsvrij: omdat Bosch-accu’s een minimale hoeveelheid water verbruiken, is er geen onderhoud nodig.
  • Langere levensduur: de accu’s van Bosch zijn voorzien van Bosch Silver-technologie en gaan daardoor gemiddeld langer mee dan andere accu’s.
  • Hoger startvermogen, ook bij winterse temperaturen: dankzij de bijzonder hoge capaciteits- en koudstartstromen, garanderen Bosch-accu’s dat uw auto bij bijna elke buitentemperatuur start.

Meer weten over onze accuservice?
Neem eens contact met ons op.